Islannin Siniselle laguunille rakennetaan luksushotelli

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Islannin maailmankuulu Sininen laguuni on tuttu myös monille suomalaisille turisteille, sillä keskellä suurta laavakenttää sijaitseva mineraalipitoisen veden luonnonkylpylä on erittäin suosittu nähtävyys. Tähän mennessä sinne on jouduttu tekemään päiväretkiä esimerkiksi tunnin ajomatkan päästä Reykjavikistä, mutta ei enää pitkään.

The Lava cove and Moss Hotel, Iceland

Nyt Islannista on nimittäin kantautunut tietoja, joiden mukaan Sininen laguuni saa oman luksushotellinsa lähiaikoina. Aivan laguunin liepeille 800 vuotta vanhan laavavirran päälle rakennettava The Lava Cove and Moss Hotel tullaan avaamaan vielä tänä vuonna. Hotellin yhteyteen tulee myös Lava Lagoon, joka on hotellin asukkaille tarjottava yksityinen uintipaikka.

Hotellin alakerrassa on sauna, kylpylä ja laavavirran sisään rakennettu höyryhuone, joka lämmitetään maaperästä saatavalla lämmöllä koko hotellin tavoin. Ruokaa tarjoillaan hotellin Moss-ravintolassa. Jokaisessa huoneessa tulee olemaan ainakin yksi koko seinän kokoinen ikkuna sekä kylpyamme horisonttinäkymin.