Elefantit laittoivat poikasen nukkumaan – yllättävän raskasta työtä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokaiset vanhemmat tietävät, että pienistä ja vilkkaista lapsista huolehtiminen on vaativaa työtä. Taaperoiden perässä tulee yrittää pysyä koko ajan, sillä juuri kävelemään oppineet harvemmin haluavat pysyä paikoillaan. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa nähdään miten uupuneet elefantitkin ovat yhdestä päivästä elefantin poikasen kanssa.

Videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa kolme aikuista elefanttia yrittävät saada pientä elefanttia nukkumaan. Elefantit kerääntyvät pikkuisen ympärille niin, että se ei pääse pakenemaan paikalta. Aikuiset painavat poikasen maahan makaamaan ja alkavat silittelemään sitä niin kauan kunnes näyttäisi siltä, että pikkuinen ei enää yritä nousta.

Huvittavalta videolta käy ilmi miten raskaalta elefantin hoitaminen on aikuisista elefanteista tuntunut. Heti kun poikanen saadaan makuulle, yksi elefantti kävelee väsynein askelin hieman sivummalle ja heittäytyy itsekin hyvin väsyneenä maahan makaamaan raskaan päivän päätteeksi.