Hevonen halusi pyöräkisaan mukaan? Juoksi kilpailijoiden edellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa nähtiin taannoin videolle tallentunut hetki, jossa maastopyöräilijät saivat metsäreitillään seuraa karhun yllättäessä heidät juoksemalla pyöräpolun sivussa. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa hevonen tuli keskeyttämään pyöräilykilpailun.

Nainen on kuvannut pyöräilykilpailua autosta, joka on ajanut kisareitillä pyöräilijöiden edellä. Kesken kuvaamisen nainen sai yllättäin havahtua siihen, että kuvaan tuli hevonen. Hevonen hyppäsi tien sivusta pyöräilijöiden eteen ja alkoi laukkaamaan pyöräilijöille uutta tavoitevauhtia.

Hevonen oli ilmeisesti tien vierestä seurannut pyöräilijöitä ja kiinnostunut kovaa vauhtia ajavista kilpailijoista. Se oli päättänyt myös itse osallistua kisaan loikkaamalla yllättäin puskan yli suoraan pyöräilijöiden eteen, jossa hevonen juoksi jonkin aikaa niin lujaa kuin kavioistaan pääsi.