Miehet söivät 30 päivää kuin Chris Pratt – muutokset näkyivät heti

Fitness Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Chris Pratt on viime vuosien aikana muuttunut normaalikokoisesta miehestä komeaksi lihaskimpuksi. Nyt kolme miestä kokeili kuukauden ajan millaisia tuloksia Chris Prattin noudattama ruokavalio saa heissä aikaan.

BuzzFeedBlue-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa kolme miestä saa ravintoneuvoja Kevin Libbyltä omat henkilökohtaiset ruokavaliot noudatettavakseen. Kevin Libby on suunnitellut myös Chris Prattille ja monille muille julkkiksille ruokavaliot, joita miehet pääsevät nyt noudattamaan.

Miesten tuli syödä paljon enemmän ruokaa kuin mihin he olivat tottuneet, minkä lisäksi heidän tuli valmistaa kaikki ateriat itse. Miehet olivat todella yllättyneet ruoan määrästä koska he olivat alun perin luulleet, että heidän tulee nähdä nälkää kuukauden ajan.

Miehet tunsivat kuukauden jälkeen olonsa energisemmiksi ja kevyemmiksi, ja jokainen onnistuikin polttamaan kehostaan rasvaa huomattavan määrän ruokavaliomuutosten avulla. Miehet saivat kokeilun myötä huomata miten suuri vaikutus ruoan määrällä oli myös laihtumisen suhteen.