Nainen tekstaili ensitreffeillä – mies vaatii nyt korvauksia oikeudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teksasilainen 37-vuotias Brandon Vezmar on päässyt otsikoihin lunastamalla maailman pikkumaisimman treffiseuralaisen tittelin. Hän on nimittäin haastanut 35-vuotiaan deittiseuralaisensa oikeuteen elokuvateatterissa tekstailemisesta. Vezmarin elokuvanautinto oli mennyt pieleen.

Austin American-Statesman -lehti uutisoi erikoisesta oikeustapauksesta, jossa mies vaatii leffalipun verran korvauksia treffiseuralaiseltaan. Kaksikko oli mennyt katsomaan ensitreffeillä Guardians of the Galaxy, Vol. 2 -elokuvaa. Vezmarin seuralainen oli hänen kertomansa mukaan ottanut puhelimen käteensä vähintään varttitunnin välein elokuvan aikana.

Mies vaatii naista korvaamaan elokuvalippujen arvon, eli 17,31 dollaria. Hänen mukaansa teatterin säännöt kieltävät puhelimen käytön näytöksen aikana, eikä se ole muutenkaan kohteliasta toimintaa ensitreffeillä. Nainen on kommentoinut oikeusjuttua hulluksi.