Tässäkö Suomen terassikesä? Video on kiusallisen lähellä totuutta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa kevät on viivästynyt todella paljon ja säät ovat olleet hyvin vaihtelevia. Sää on voinut saman päivän aikana vaihtua joka kerta kun ihminen on katsonut ikkunasta ulos. Nyt helsinkiläisbaari on julkaissut hauskan videon suomalaisesta terassikesästä, joka näyttää melko surkuhupaisalta.

B-Side Bar -niminen baari on julkaissut Facebook-sivuillaan hauskan mainoksen, jossa kaksi miestä istuu terassilla oluttuoppien kanssa. Sää näyttää kolealta ja sataa räntää ja rakeita, mutta jostain syystä miehiä kuitenkin naurattaa ja he yrittävät pärjätä ulkona ohuet havaijipaidat yllään.

Taannoin jopa meteorologi Pekka Pouta alkoi nauramaan kesken säälähetyksen, koska hänen mielestään tämän kevään säälle ja uskomattoman alhaisille säätiloille ei voinut kuin nauraa. Videolla miesten terassikelit ovat surkeat, mikä voi saada katsojan joko nauramaan tai hiljenemään sen vuoksi, että video ei ole kovin kaukana totuudesta.

B-Side barin terassi

Kesä on pian täällä ja terassi täyttyy iloisista ihmisistä.

Publié par B-Side Bar sur lundi 15 mai 2017