Villi pantterikuosi tehdään nyt hiuksiin – todella näyttävä hiustrendi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kirkkaat ja pastellinsävyiset hiusvärit ovat olleet naisten suosiossa jo jonkin aikaa. Kaikki kirkkaita hiusvärejä himoitsevat eivät kuitenkaan uskalla värjätä kaikkia hiuksiaan shokeeraavalla värillä, minkä vuoksi uusin hiustrendi onkin luultavasti monen mieleen.

Kirkkailla väreillä tehtyjä piilotettuja kerroksia on nähty jo jonkin aikaa, mutta nyt hiuskerroksen alle leikataan piilosiili, joka värjätään muistuttamaan eläinkuosia. Piilosiili voidaan leikata esimerkiksi sivuille tai hiusten alle takaraivoon, minkä jälkeen siihen värjätään eri sävyillä pantterikuvio.

Villi uusi värjäystekniilla herättää huomiota etenkin silloin kun henkilö laittaa hiuksensa kiinni ja paljastaa hiusten alla olevan eläimellisen kuvion. Näyttävä tyyli vaatii hiusten leikkaamista hyvin lyhyeen mittaan, minkä vuoksi vain kaikkein uskaliaimmat pystyvät tämän tyylin toteuttamaan.