Isän ja tyttären Faceswap-kokeilu pieleen – uuninluukku kasvoille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleet lukemattomia Faceswap-sovelluksella tehtailtuja kuvia, joissa ihmiset ovat vaihtaneet kasvonpiirteensä toisen ihmisen, eläimen tai esineen kanssa. Nyt erään isän ja tyttären kasvojenvaihtokokeilu on mennyt huvittavalla tavalla pieleen.

Netissä nauretaan kuvalle, jossa on isä pienen tyttärensä kanssa keittiössä. Kaksikko testaa Faceswapia aikomuksenaan vaihtaa lapsen ja aikuisen kasvoja. Sovellus kuitenkin vaihtaa tyttären ja taustalla olevan uunin kuvia.

Syynä lienee se, että uunin nappulat ja luukku muodostavat kasvonpiirteitä muistuttavan kokonaisuuden. Isän kasvoille ei tapahtu applikaation myötä muutoksia, mutta hänen tyttärensä on muuttunut uunimaiseksi ilmestykseksi.

The best face swap of all time

Publié par Things with Faces sur mardi 16 mai 2017