Kaksivuotias hämmästyttää – sammutti kynttilän potkaisemalla sitä pallolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Korbin Jackson on vasta kaksivuotias, mutta hänellä vaikuttaisi olevan jo nyt edessään tulevaisuus urheilun parissa. Lapsi on nimittäin hämmästyttänyt toistuvasti sosiaalisessa mediassa taitavilla pallotempuillaan.

Tuoreella Instagram-videolla Korbin sammuttaa syntymäpäiväkakkunsa kynttilän epätyypillisellä tavalla. Hän potkaisee pienen jalkapallon sitä kohti, sammuttaen liekin hämmästyttävällä tarkkuudella.

Korbin on aikaisemmin erikoistunut muun muassa pingis- ja koripalloilla tehtyihin temppuihin, joita on esitelty hänen Instagram-tilillään. Tuoreimman videon perusteella myös kaksivuotias osaa paitsi heitellä palloa, myös potkaista sitä yhtä taitavasti.

 

Lights out. 👟🕯💨 🙌 TAG @leomessi @cristiano 🙌

A post shared by Korbin Jackson (@korbin_jackson) on