Luksusautoja myydään nyt automaatista – maailman suurin myyntikone!

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miltä tuntuisi ostaa aito Ferrari samaan tapaan kuin ostaisit pullon virvoitusjuomaa automaatista? Singaporessa se on mahdollist maahan avatun, tiettävästi maailman suurimman myyntiautomaatin ansiosta.

Valtavaksi myyntiautomaatiksi muutetusta 15-kerroksisesta rakennuksesta voi ostaa muun muassa Ferrarin, Lamborghinin ja Betleyn luksusautoja. Autobahn Motorsin keksintö toimii tavanomaisten myyntiautomaattien tapaan. Asiakas valitsee haluamansa ajoneuvon kosketusnäytöltä, ja se lasketaan hänen käyttöönsä muutamassa minuutissa.

Automaatissa on kerrallaan myynnissä 60 autoa. Autobahn Motorist johtahan, Gary Hongin mukaan automaatin tarkoituksena on hyödyntää kaikki tarjolla oleva tila tiiviisti rakennetussa Singaporessa. Lisäksi keksinnöllä on haluttu erottua kilpailijoista.

– Meidän täytyi saada paljon autoja yhteen tilaan. Halusimme olla samaan aikaan luovia ja innovatiivisia, Hong kuvailee Reuters-uutistoimistolle.

 

The world's largest luxury car "vending machine"

The world's largest luxury car "vending machine" – The Autobahn Motors building in Singapore features a multi-storey window facade with 15 levels & 4 columns of exotic and luxury cars on display. Utilizing a state-of-the-art automated system to manage inventory and retrieval, it points towards a future of parking efficiency and space-saving innovation.

Publié par SENATUS sur mercredi 3 mai 2017

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.