Mallikonkarin karu tilitys: ”En pidä Gigi Hadidista ja Kendall Jenneristä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin tittelin vähitellen kuluneen vuoden aikana ansainneet nuoret mallitulokkaat Gigi Hadid ja Kendall Jenner ovat saaneet monesti kritiikkiä eri tahoilta siitä, että heidän menestymisensä on tunnetun perheen ja julkisuuden ansiota.

Nyt mallikonkari Kim Alexis selvensi TeenVogue-lehdelle miksi hän ei pidä Hadidista tai Jenneristä.

Kim Alexisin mielestä Kendall Jenner ja Gigi Hadid ovat saaneet malliuransa vain siitä syystä, että heillä on julkisuudessa olevat perheet ja paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa. Nainen ei arvosta mallien uraa niin paljon kuin tuntemattoman nimen, jonka on täytynyt nousta alalle pelkästään ulkonäön ja mallitaitojensa avulla.

Alexis on kyllästynyt siihen, että hän näkee Hadidin ja Jennerin kasvot jatkuvasti joka puolella. Hän haluaisi, että yritykset alkaisivat jälleen käyttämään uusia tuntemattomia kasvoja, joita ihmiset eivät tunne nimeltä ja joilla ei ennen isoa mallikampanjaa ole ollut minkäänlaista julkisuutta.

@si_swimsuit

A post shared by Kim Alexis (@the_kimalexis) on

@si_swimsuit

A post shared by Kim Alexis (@the_kimalexis) on