Räppäri Travis Scott pidätetty mellakointiin yllyttämisestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Travis Scott on yhdistetty viime aikoina realitytähti Kylie Jenneriin, mutta nyt hän on noussut otsikoihin toisenlaisissa merkeissä. Räppäri nimittäin pidätettiin esiintymisensä jälkeen Yhdysvaltojen Arkansasissa sijaitsevassa Rogersissa.

Travis Scott pidätettiin mellakkaan yllyttämisestä ja alaikäisen hengen vaarantamisesta. TMZ-sivuston mukaan tähti pidätettiin heti hänen poistuttuaan lavalta. Hänet kuitenkin vapautettiin myöhemmin ilman takuita.

Viranomaisten mukaan Travis oli kehottanut yleisön takarivissä olleita tunkemaan lähemmäs lavaa. Tämä oli vastoin esiintymispaikan turvallisuusmääräyksiä, ja se johti useiden ihmisten loukkaantumiseen. Travisin kerrotaan puolestaan vain pyytäneen ihmisiä täyttämään permannon tyhjät alueet, eikä hänen tarkoituksenaan ollut aiheuttaa kenellekään vahinkoa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Travis Scott on pidätetty samankaltaisesta syystä. Vuonna 2015 hän kehotti Lollapalooza-festivaaleilla yleisöä kiipeämään turvabarrikaadien yli. Ainakin yksi ihminen loukkaantui, ja tähti pidätettiin sopimattomasta käytöksestä.