Kanadan pääministeri Justin Trudeau naisten päiväuni – komea edestä ja TAKAA!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadan pääministeri Justin Trudeau vieraili talvella Yhdysvalloissa ja sai aikaan mediamylläkän. Komea valtionpäämies ihastutti suuresti Valkoisen talon naisväkeä – sekä median edustajia ympäri maailmaa. Nyt sosiaalisessa mediassa leviää Trudeaun peppukuva.

Koska netissä julkaistaan runsaasti vähäpukeisten naisten paljastavia otoksia, olemme päättäneet tehdä vastaiskun ja nostaa Kanadan pääministeri Justin Trudeaun tiukat pakarat jutun aiheeksi. Twitteriin on julkaistu kuva Trudeaun takapuolesta, ja vaikka se on housujen peittämä, ei se jätä mitään arvailujen varaan.

Raamikas pääministeri on noussut yhdeksi maailman suosituimmista poliitikoista. 45-vuotias liberaalipuolueen johtaja on Kanadan pitkäaikaisen pääministeri Pierre Trudeaun vanhin poika. Mies on tunnettu paremman ilmastopolitiikan ja kannabiksen laillistamisen puolestapuhuja.

Publié par Justin Trudeau sur dimanche 2 août 2015