Raju esimerkki somen vaaroista – mies lennätti teinitytön luokseen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Australian Sydneystä katosi paikallista Pymble Ladies’ Collegea käyvä 16-vuotias teinityttö. Pian selvisi, että neitokainen oli mitä ilmeisimmin lähtenyt tapaamaan pikaviestisovelluksessa tutustumaansa mieheen. Mies asui 16.000 kilometrin päässä.

Yhdysvaltojen ja Australian poliisivoimat tekivät mittavaa yhteistyötä löytääkseen huhtikuussa kadonneen 16-vuotiaan teinitytön. Selvisi, että hän oli tutustunut SnapChatissa 39-vuotiaaseen Sean Priceen, joka asui New Yorkin Queensissa. Mies oli ostanut teinille lentolipun luokseen.

Teini löydettiin miehen luota kuukautta myöhemmin. Sean Price on tehtaillut rikoksia 90-luvulla ja hän on ollut vankilassa muun muassa kolarin takia, jossa hänen ajamansa auton kyydissä ollut matkustaja oli kuollut ylinopeuden seurauksena. Nyt mies joutuu uudestaan kymmeneksi vuodeksi vankeuteen muun muassa alaikäisen raiskaamisesta, Mirror uutisoi.