Nainen kaasutti pikaruokalan tarjoilijan – riita alkoi ranskanperunoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jotkut ihmiset suhtautuvat ruokaan intohimoisemmin kuin toiset, ja tällaiset ihmiset ovat viime aikoina ajautuneet ongelmiin Yhdysvalloissa melko usein. Tuoreimmassa tapauksessa ranskanperunoista Wendy’s-ravintolassa alkanut riita päättyi pippurikaasuun.

Minnesotalainen 25-vuotias Eiram Dixson oli asioimassa Coon Rapidsissä sijaitsevan Wendy’s-pikaruokalan autokaistalla, kun hän ryhtyi väittelemään tarjoilijan kanssa ranskanperunoidensa tuoreudesta.

Väittelyn tuoksinnassa asiakas yritti käydä käsiksi tarjoilijaan autokaistan luukun kautta, jolloin tarjoilija kaatoi juoman naisen päälle. Nainen vastasi suihkuttamalla pippurikaasua luukusta sisään. Paikalle hälyttetty poliisi pidätti naisen, jota odottaa nyt kutsu oikeuteen.