Nenä muokataan nyt viidessä minuutissa – uusi menetelmä ilman leikkausta

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nenäleikkaus on yksi suosituimmista kauneuskirurgisista toimenpiteistä, joiden avulla ihmisten kasvojen ulkonäköä saadaan hyvinkin radikaalisti muutettua. Nyt videolla esitellään uudenlainen nenänmuokkausmenetelmä, joka ei vaadi asiakkaalta leikkauspöydälle menemistä.

Nenäleikkaus on melko iso ja kallis toimenpide, josta toipuminen vaatii aikaa. Nyt Ben, Crystal ja Swasti pääsivät testaamaan täysin uudenlaista menetelmää, jonka avulla nenän muotoa voidaan muokata ilman leikkausta. Lääkäri Alexander Rivkin teki jokaisen nenään sopivan suunnitelman, jonka mukaan Rivkin pisti nenään täyteaineita.

Alexander Rivkinin menetelmän avulla ihmiset saavat uudet nenät noin viiden minuutin mittaisen käsittelyn jälkeen. Käsittelyssä mies muotoilee nenää uusiksi täyteaineilla, joiden pistäminen ei tunnu kivuliaalta. Kaikki kolme koehenkilöä olivat erityisen tyytyväisiä uuteen profiiliinsa, jotka he käsittelyn lopputuloksena saivat.