Pommi räjähti konsertissa Manchesterissä – ainakin 19 kuollut ja 59 loukkaantunut

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Iso-Britannian Manchesterissä järjestetyssä konsertissa on tapahtunut räjähdys, jossa on tämän hetken tietojen mukaan kuollut ainakin 19 ja loukkaantunut 59 ihmistä. Manchester Arenalla oli käynnissä poptähti Ariana Granden konsertti, kun räjähdys tapahtui konsertin juuri päätyttyä.

Noin puoli yhdentoista aikaan sattuneen räjähdyksen jälkeen yleisössä syntyi paniikki, kun ihmiset yrittivät paeta areenalta. Räjähdyksen syy ei ole vielä tiedossa, mutta poliisi tutkii sitä terrori-iskuna ja mahdollisena itsemurhapommina. Ariana Grande on hyvin suosittu lasten ja nuorten keskuudessa, joten konsertissa oli runsaasti nuorta yleisöä.

Suomen ulkoministeriö ja suurlähetystö ovat pyytäneet alueella olevia suomalaisia tekemään matkustusilmoituksen. Tietoja läheisistä saa Great Manchesterin poliisin päivystysnumerosta +44(0)1618569400. Ariana Grande julkaisi hetki sitten Twitterissä tunteikkaan viestin, jossa hän kertoi olevansa pahoillaan konsertissaan sattuneesta tragediasta.

Tiedot menehtyneiden ja loukkaantuneiden määrissä ovat vielä osin ristiriitaisia, ja ne tarkentuvat päivän mittaan.