Karmaiseva moka videolle: Purkutyöntekijät tuhosivat väärän talon!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kaikki tekevät joskus mokia työssään, mutta toisten mokilla on tuhoisammat seuraukset. Tämä kävi selväski taannoin Yhdysvaltojen Baltimoressa, jossa purkutyöntekijöiden pieni virhe johti väärän rakennuksen tuhoon.

Purkutyöntekijät oli palkattu hävittämään vanha ja huonokuntoinen rivitalon osa kaivinkoneella. Yhtäkkiä purkutyön alla olleen rakennuksen huipulle jäänyt tiiliseinä kaatui, tuhoten myös viereisen rakennuksen lähes täysin.

Tilanne tallentui videolle purkutöitä sivusta seuranneiden toimesta. Tuhoutunessa talossa ei asunut purkuhetkellä ketään. The Baltiore Sun -lehden mukaan tilan uuden omistajan oli määrä remontoida aikaisemmin eläinkauppana toiminut rakennus.

– Me rakennamme sen uusiksi. Meillä ei ole muuta vaihtoehtoa, kiinteistön taannoin 160.000 eurolla ostaneen Metropolital Asset Maangement -investointiyhtiön toimitusjohtaja totesi.