Charlien enkelit tekevät paluun! Uusi elokuva vuonna 2019

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alun perin 1970-luvulla televisiossa seikkailleet Charlien enkelit ovat tekemässä uutta paluuta valkokankaalle. Variety-sivuston mukaan Sony Pictures -tuotantoyhtiö on ilmoittanut uuden Charlei’s Angels -elokuvan saavan ensi-iltansa kesäkuussa 2019.

Charlie’s Angels -elokuvan ohjaa näyttelijänä parhaiten tunnettu Elizabeth Banks. Nälkäpeli-tähti on aikaisemmin ohjannut musiikkielokuvan Pitch Perfect 2. Hän tulee toimimaan myös uuden Charlien enkelit -elokuvan tuottajana yhdessä aviomiehensä Max Handelmanin kanssa.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, ketkä tulevat näyttelemään uusia Charlien enkeleitä. Vuonna 1976 alkaneen televisiosarjan päärooleissa nähtiin Farrah Fawcett-Majors, Cheryl Ladd ja Kate Jackson. Charlien enkelit ja Charlien enkelit: Kurvit suoriksi -elokuvissa agentteja näyttelivät Drew Barrymore, Lucy Liu ja Cameron Diaz.