Kaikkien aikojen keräkaali – hämmentävä kuva leviää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaiset hyödyntävät keräkaalia runsaasti ravinnossaan. Kaalista valmistetaan salaatin ja pataruokien lisäksi keittoja, piirakoita sekä laatikkoruokia. Nyt netissä on julkaistu kuva jättiläiskokoisesta kaalista.

NTD Life -sivusto on julkaissut Facebookissa kuvan hervottoman kokoisesta keräkaalista. Kuvassa ei ole tarkemmin eritelty, missä kyseinen ruokapöydän herkku on kasvatettu. Kaalista saisi kertaheitolla kääryleitä koko suvulle.

Kaali on suosittua ruokaa sen säilyvyyden ja C-vitamiinipitoisuutensa vuoksi. Keräkaalin sesonki sijoittuu syksyyn, jolloin siitä valmistetaan etenkin pitkään haudutettavia ruokia. Kaalit ovat vanhimipia tunnettuja ja ruokakäytössä olleita vihanneksia maailmassa.

Gigantic cabbage! 😄😄

Publié par NTD Life sur mercredi 10 mai 2017