Poikien illat ja miestreffit kaksi eri asiaa – näin ne eroavat toisistaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poikien illat ovat miespuolisten ystävysten pitämiä iltoja, joissa he yleensä juovat, pelaavat, harrastavat tai yrittävät etsiä itselleen tai toisilleen naisseuraa. Poikien illoissa ja miestreffeissä on hiuksenhieno ero, mutta kumpiakin miehet silti tarvitsevat.

Miestreffeillä parisuhteessa olevat miehet kokoontuvat keskenään ja tekevät jotakin hauskaa yhdessä. Heidän tarkoituksenaan ei ole mennä iskemään kenellekään naisseuraa vaan tehdä yksinkertaisesti yhdessä asioita, joihin he eivät halua naisia mukaan.

Miestreffeillä miehet voivat tehdä samoja asioita kuin tavallisillakin treffeillä. He voivat harrastaa urheilua, käydä ravintolassa keskenään syömässä tai lähteä elokuviin, mutta suurin ero naisen kanssa käytäviin treffeihin on kuitenkin se, että miestreffeillä kaikki maksavat omat kulunsa, kenenkään ei tarvitse käyttäytyä hyvin, eikä ilta tule päättymään suudelmiin.