Kuin kauhuelokuvasta: Karhu hyökkäsi kimppuun – videokamera kuvasi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Jousipyssyn kanssa metsästämässä ollut kanadalaismies joutui taannoin pelottavaan tilanteeseen metsässä. Richard Wesley päätyi vaaralliseen lähikohtaamiseen mustakarhun kanssa Ontarion Heartissa hänen kameransa kuvatessa koko ajan.

Videolla jousta kädessään pitelevä Wesley huomaa mustakarhun noin 30 metrin päässä. Mies yrittää säikyttää eläimen pois päästämällä kovan äänen, mutta yritys ei toimi. Karhu lähtee juoksemaan häntä kohti.

Wesley lähtee perääntymään, mutta karhu saavuttaa hänet nopeasti. Mies tiputtaa yhä kuvaavan kameran maahan eläimen hyökätessä hänen kimppuunsa. Tilanne on kuin suoraan kauhuelokuvasta.

Tilanteen rajuudesta huolimatta mies selvisi hyökkäyksestä hengissä. Hän onnistui painimaan karhun pois päältään ja juoksemaan karkuun. Wesley selvisi tilanteesta ehjin nahoin, mutta karhun kohtalo jää Youtubessa julkaistulta videolta epäselväksi.

– Olen onnellinen jouduttuani ottamaan yhteen mustakarhun kanssa kevätmetsästyksen aikana. Ainoat vammani olivat mustelmat olkapäässäni ja egossani karhun laitettua minut maihin. Olen onnekas selvittyäni tilanteesta ehjin nahoin, Wesley kirjoitti.