Kylie Jennerin luonnollinen tyyli ihastuttaa – kaunottarella lyhyet hiukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen nuorin kaunotar Kylie Jenner on tunnettu hänen näyttävästä tyylistään ja alati muuttuvasta hiusväristään. Kylie ei viihdy samanlaisissa hiuksissa montaakaan päivää, minkä vuoksi hän käyttääkin ahkerasti pidennyksiä, peruukkeja ja värjää omia hiuksiaan.

Nyt Kylie Jenner yllätti faninsa julkaisemalla Snapchatissa videoita, joissa näkyy tähden tämänhetkiset omat hiukset. Jennerin omat tummat hiukset ovat hyvin lyhyet, minkä vuoksi luonnollinen tyyli onkin ihastuttanut monia useiden viime aikoina nähtyjen pitkien peruukkien sijaan.

Kylie Jennerin kasvoja reunustaa lyhyet tummat hiukset, joiden päällimmäinen osa on kietaistu rennolle nutturalle. Tähän mittaan hiukset tuskin pidemmäksi aikaa jäävät, koska nainen tulee luultavasti käyttämään jatkossakin rakastamiaan pidennyksiä ja peruukkeja.

Hi guys ❤️❤️❤️

A post shared by Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) on

Song: Love. – Kendrick Lamar feat Zacari

A post shared by Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) on

❤️❤️

A post shared by Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) on