Lady Gaga muutti tyyliään – uusi hiusväri todellinen yllätys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

31-vuotias poptähti Lady Gaga on yksi sellaisista artisteista, jotka osaavat aina kiinnittää itseensä huomion kun he astuvat samaan tilaan. Lady Gaga tunnetaan todella rohkeasta, kokeilevasta ja erikoisesta tyylistään, joka saa aina kamerat laulamaan punaisella matolla.

Lady Gagalla on nähty lukemattomia erilaisia hiustyylejä, jotka ovat vaihdelleet aina pastellisävyistä mustaan ja omista hiuksista peruukkeihin. Viime aikoina hieman neutraalimmalla hiussävyllä ihastuttanut nainen on jälleen värjännyt hiuksensa ja valinnut tällä kerralla kutreilleen kirkkaamman oranssin sävyn.

Vielä päivä sitten Lady Gaga julkaisi omalla Facebook-kanavallaan kuvan, jossa hänellä oli tummat hiukset. Maanantaina Gaga häikäisi upeissa oransseissa kutreissa A Star Is Born -elokuvan kuvauksissa. Tyyli saattaa olla jälleen julkkisten suosimilla peruukeilla luotu, mutta fanit tuntuvat toivovan oranssien hiusten olevan pidempiaikainen tyylimuutos.