Nainen rakastui pikaruokaan – kihlajaiskuvissa hampurilaisten kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Samaan aikaan kun trenditietoset ihmiset syövät chian siemeniä ja lehtikaalia, on Yhdysvaltojen New Orleansissa asuva Elyse Chelsea Clark tunnustanut avoimesti rakastavansa Popeyes-pikaruokaketjun annoksia. Hän on palkannut ammattikuvaajan ikuistamaan naisen rakkauden ruokaan.

Baarimikkona työskentelevä Elyse Chelsea Clark kertoi Times-Picayune -lehdelle syövänsä Popeyes-ravintolan hampurilaisia, ranskalaisia perunoita ja friteerattua kanaa todella usein. Eräänä päivänä hänen ystävänsä ehdotti, että naisesta otettaisiin romanttisia kuvia ruoka-annosten kanssa kihlajaiskuvien tyyliin. Kuvista tuli viraalihittejä.

Nainen makaa kuvissa vihreällä ruoholla Popeyes-ravintolan tuotteiden ympäröimänä ja kantaa pikaruokaa puistossa. Hänen rakkautta huokuva katseensa suorastaan hyväilee rasvaisia herkkuja. Elyse Chelsea Clark toivoo, että Popeyes huomaisi hänen kuvansa, jotta hän saisi erikoiskohtelua ravintolalta.

Publié par Elyse Chelsea Clark sur mardi 25 avril 2017

Publié par Elyse Chelsea Clark sur mardi 25 avril 2017

Publié par Elyse Chelsea Clark sur mardi 25 avril 2017