Avioero! Ben Stiller ja Christine Taylor eroavat 18 vuoden jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin komediatähtiin lukeutuva näyttelijä-tuottaja Ben Stiller ja hänen vaimonsa Christine Taylor eroavat 18 vuoden yhdessäolon ja avioliiton jälkeen. Pariskunta kertoi asiasta itse julkaisemassaan tiedotteessa. Eron syyhyn ei ilmoituksen mukaan liity dramatiikkaa.

Stiller ja Taylor avioituivat Havaijilla toukokuussa 2000 tavattuaan edellisenä vuonna Heat Vision and Jack -elokuvan kuvauksissa. Sittemmin aviopari on työskennellyt yhdessä useissa elokuvissa, kuten Zoolander, Dodgeball ja Tropic Thunder. Heillä on kaksi lasta, 11-vuotias Quinlin ja 15-vuotias Ella.

Näyttelijänä ja tuottajana uraa tehneellä Ben Stillerillä on takanaan useita hyvin tuottoisia komedioita. Esimerkiksi Zoolander, Sekaisin Marista ja Perhe on pahin ovat tuottaneet yhteensä yli 700 miljoonaa euroa. Yhteensä hänen leffansa ovat tuottaneet yli neljä miljardia euroa.