Drake kopioi Britney Spearsin esityksen? Fanit kuittasivat heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Drake esiintyi Billboard Music Awards -gaalassa Bellagion suihkulähteiden edessä kelluvalla lavalla. Esitys oli todella näyttävä ja sai fanit villiintymään. Poppari Britney Spearsin fanit eivät tosin olleet mielissään siitä, että idea oli kopioitu Britneyn aiemmasta esityksestä.

Britney Spears esiintyi 15 vuotta sitten Bellagion suihkulähteillä ja esitti kappaleen I’m a Slave 4 U, ja upeasta esityksestä puhuttiin pitkään. Nyt myös Draken esiintymislava oli tuotu samaan kohtaan veden päälle, minkä vuoksi taustalla näkyvä suihkulähde saikin esitykset muistuttaamaan melko paljon toisiaan.

Britney Spearsin tunnolliset fanit ovat näyttäneet Drakea hehkuttaneille twiittaajille paikkansa osoittamalla videoillaan, että tämän esityksen suhteen Spears ehti ensin. Moni on kuitenkin ollut mielissään siitä, että Drake on yrittänyt tehdä kunnianosoituksen naispopparille.