Erikoinen trendi leviää – naiset pukeutuvat nyt pelkkään teippiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vaatetrendit ovat menneet jatkuvasti enemmän ja enemmän siihen suuntaan varsinkin naisten pukeutumisessa, että paljasta ihoa paljastetaan nyt todella paljon. Läpikuultavat materiaalit ja verkko ovat paljastaneet useiden julkkisten takapuolet ja rinnat jopa punaisilla matoilla.

Nyt kuvissa nähdään uusi trendi, joka on lähtenyt nousuun yökerhopukeutumisessa Daily Mail -lehden mukaan. Miamilainen suunnittelija Joel Alvarez on alkanut peittämään naisten alastomia vartaloita kuvioilla, jotka mies tekee mustalla teipillä. Naiset menevät teippiasusteet yllään yökerhoihin ja ovat käytännössä kenkiä lukuunottamatta alasti.

Teipeillä peitetään esimerkiksi sukupuolielimet ja nännit, ja niiden avulla mukaillaan kohtia, joissa alusvaatteet normaalisti olisivat. Alvarez on nimennyt tyylivirtauksen Black Tape Project -nimellä, ja hän on saanutkin pukea teipeillä jo melko monta rohkeaa kaunotarta.

These 2

A post shared by The Black Tape Project TM (@thekingoftape) on

@melissalori and i

A post shared by The Black Tape Project TM (@thekingoftape) on

Only in miami you go to a day party in the #Blacktapeproject The lovely @misskarinchiche

A post shared by Tape art & alternative fashion (@blacktapeproject) on