Poliitikko työnsi matkalaukkunsa avustajalle – someraivo repesi heti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansalaisten inho miesjohtajia ja -poliitikoita kohtaan on kasvanut Koreassa viime aikoina odottamattoman suureksi. Tulehtunutta tilannetta on nyt paisuteltu hieman odottamattomasta syystä, kun 65-vuotias poliitikko Kim Moo-sung nimittäin työnsi matkalaukkunsa avustajalleen.

Kim Moo-sung oli saapumassa Japanista Seoulin lentokentälle, kun häntä vastassa oli lentokentällä joukko toimittajia. Kiiruhtaessaan haastateltavaksi hän työnsi käsimatkakokoisen matkalaukkunsa avustajalleen. Vaikka matkalaukun ohjaaminen oli vaivihkainen, huomattiin se verkossa nopeasti, ja siitä syntyi odottamattoman suuri someraivo suositulla Naver-verkkosivustolla. Moo-sung itse ei suostunut kommentoimaan tapausta lainkaan.

Poliitikon tekoa kritisoivat pitävät sitä osoituksena keski-ikäisten miesjohtajien ylimielisyydestä ja eliitin halusta tulla palvelluksi. Joidenkin mielestä se on peräti osoitus vallan väärinkäytöstä ja siitä miten huonosti Kim Moo-sung kohtelee avustajiaan. Toiset taas näkevät tilanteen aivan normaalina, koska poliitikko halusi päästä eroon matkalaukustaan ennen haastatteluja. Paikallinen poliisi pitää nykyisin erikseen tilastoa ”eliittiä” koskevista rikosilmoituksista.