Varas yritti viedä auton – kuljettaja päätti estää rikoksen näyttävästi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Monet ihmiset reagoisivat autovarkauteen soittamalla poliisit paikalle, mutta eräs yhdysvaltalaisnainen päätti ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Verkossa levinneellä videolla hän hyppää aujoneuvonsa päälle varkaan yrittäessä viedä sitä.

Melissa Smith nousi ulos autostaan tankatakseen sen, kun yhtäkkiä joku livahti ratin taakse. Varkaan yrittäessä ajaa pois Melissa hyppäsi ajoneuvonsa konepellille. Hän pysytteli kiinni liikkuvan auton tuulilasin päällä.

Varas ehti ajaa huoltoaseman parkkipaikalle kunnes hän luovutti ja pakeni naisen käsilaukku mukanaan. Tilanne tallentui videoksi huoltoaseman turvakameran toimesta.

Milwaukeen poliisi tutkii parhaillaan tapausta. Poliisipäällikkö Edward Flynn ei Milwaukee Journal Sentinel -lehden mukaan suosittele vastaavanlaista oman käden oikeuden toteuttamista rikostilanteissa. Hän kuitenkin ymmärtää naisen käyttäytyneen vaistonvaraisesti.

– Auto ei ole elämää arvokkaampi, ja tilanne olisi helposti voinut päättyä traagisesti, Flynn kuvailee.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.