Vaalennus tuhosi Katy Perryn hiukset: ”Alkoivat putoamaan päästä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry on muuttanut hiustyyliään varsinkin pituuden osalta useaan otteeseen tämän kevään aikana. Aluksi naisella oli pitkät vaaleat hiukset, jotka hän leikkasi nopeasti polkkamittaan, lyhyeksi ja nyt vain muutaman senttimetrin mittaisiksi.

Moni ajatteli Katy Perryn halunneen muuttaa hiustyyliään sen jälkeen kun hän erosi näyttelijäpoikaystävästään Orlando Bloomista. Nyt nainen on kuitenkin paljastanut, että ero tai uusi musiikki ei ollutkaan uuden lyhyemmän ja rohkeamman hiustyylin takana.

Katy Perry kertoi Ellen DeGeneresin haastattelussa, että hän leikkasi hiuksensa koska hänen oli pakko. Nainen paljasti, että hiusten vaalentamisen jälkeen ne menivät niin huonoon kuntoon, että hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin vähitellen leikata vaalennettu osa pois.

Hiukset olivat alkaneet putoamaan naisen päästä, minkä vuoksi Katy Perry oli ajatellut, että leikkaaminen on paras ja ainut vaihtoehto. Katy Perry on kuitenkin viihtynyt uudessa tyylissään hyvin ja kertoi ajattelevansa, että lyhyet hiukset olivat hänen kohtalonsa.