Mies palkkasi prostituoituja strippaamaan naapurinsa kuistilla – toistuvasti!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Nebraskassa asuvaa kokkia syytetään vähintäänkin erikoisesta rikoksesta. Omahalainen mies palkkasi toistuvasti prostituoituja riisuuntumaan naapurinsa pihan kuistilla.

45-vuotias mies aloitti ei-toivottujen striptease-esitysten järjestämisen vuonna 2013 pian sen jälkeen, kun hänen naapuriinsa muutti nelihenkinen perhe. Kokki palkkasi prostituoituja strippaamaan perheen kuistilla ainakin 75 kertaa.

Miehen itsensä kerrotaan seuranneen ja kuvanneen strippaamista omalta pihaltaan käsin. Hänen naapurissa asuva perhe alkoi pelkäämään henkensä puolesta erityisesti siinä vaiheessa, kun prostituoidut alkoivat aggressiivisesti vaatimaan rahaa palveluksistaan heidän ovellaan.

Naapuriinsa prostituoituja tilannut mies pidätettiin samana päivänä, kun hänen vaimonsa oli hakenut avioeroa. Hän on WKRN-uutissivuston mukaan sittemmin myöntänyt tekonsa. Syyttäjien mukaan osa palkatuista prostituoiduista on saattanut olla alle 16-vuotiaita.