Mies vaaransi henkensä – pelasti uhkarohkeasti koiran parvekkeelta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvissa nähdään toinen toistaan uhkarohkeampia suorituksia, jotka ovat tosin vain fiktiota. Joskus tosielämä voi olla tarua ihmeellisempää. Sitä se oli taannoin myös Kolumbian Bogotassa, jossa kerrostalossa asuva perheenisä Diego Andres Davila Jimenez kuuli ulkoa koiran uikutusta.

Jimenez meni parvekkeelle katsomaan mistä ääni voisi kuulua korkealle, ja huomasi pian yläpuolellaan olevan asunnon parvekkeelta jo puoliksi ulkona olevan koiran. Lemmikki oli onnistunut työntämään osan vartalostaan kaiteen pinnojen välistä, mutta onneksi ei ollut päässyt vielä kokonaan putoamaan.

Perheenisä ei aikaillut, vaan päätti ryhtyä pelastustoimiin. Lopulta hän päätti riskeerata oman henkensä pelastaakseen naapurinsa koiran, sillä Jimenez ryhtyi kiipeilemään parvekkeiden välillä korkeuksissa, josta putoamisesta olisi seurannut välitön kuolema. Tapauksesta julkaistu video haastaa jännittävyydessään monet toimintaelokuva.

HEROE SIN CAPA, IMPACTANTE RESCATE DE UN PERRITO

BOGOTA – COLOMBIAIMPRESIONATE RESCATE DE UN PERRITO QUE HABIA QUEDADO CASI CON TODO SU CUERPO AFUERA DEL BALCON A PUNTO DE CAER AL VACIOUN VECINO (UN ANGEL EN LA TIERRA) LLAMADO Diego Andrés Dávila Jimenez ES QUIEN TOMA LA DECISION DE ARRIESGAR SU PROPIA VIDA Y SALVAR LA DEL PERRITO.VIDEO SUBIDO POR Camilo Ernesto Castro

Publié par Amor Por Los Animales sur samedi 16 avril 2016