Antti Tuiskun Hanuri ulkona huomenna: ”Flirttaileva ja itseironinen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Antti Tuiskun uusi single Hanuri julkaistaan huomenna tiistaina. Kappaleen kerrotaan olevan sanoituksensa puolesta hauska, flirttaileva ja itseironinen.

– Tuottajani Jurek ehdotti kappaleeseen mukaan uutta kahden veljeksen muodostamaa Boyat-yhtyettä, ja duon osuus viekin biisiä vielä aivan uudelle tasolle. Odotan innolla miten kappale otetaan vastaan. Saa nähdä, tuleeko hanurin soitosta suomalaisten uusi, supersuosittu harrastus, Antti Tuisku kertoo.

Antti halusi uuden biisin kunniaksi haastaa 17-vuotiaan supersuositun tubettajan, positiivisuudestaan ja energisyydestään tunnetun Pernilla Böckermanin hanuritunnille. Vastavuoroisesti sporttinen mimmi haastoi Antin pakaratreeniin.

Antti Tuiskun uusi albumi julkaistaan syksyllä. Siltä löytyvät Hanuri-biisin lisäksi kultaa striimannut Mä hiihdän sekä platinarajan kirkkaasti ylittänyt Rahan takii. Syksyllä Antti nähdään Nelosella Idolsin päätuomarina ja WSOY julkaisee elämäkerrallisen Antti Tapani -kirjan.