Tamperelaisbussilla järjettömät ajolinjat – video paljastaa vaaratilanteet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella bussikuskien suhtautuminen muihin autoilijoihin on ollut kautta aikojen hieman kyseenalaista, sillä muita autoilijoita ei perinteisesti ole juuri arvostettu liikenteessä. Nyt verkossa leviää hämmentävä video, jossa kaupunkiliikenteen linja-auto ajelee aivan miten sattuu.

Reima Myllymäen Facebookissa julkaisema video on kuvattu Tampereen Pirkankadulla 24. toukokuuta hieman ennen viittä aamuyöllä. Myllymäki toteaa videon yhteydessä ymmärtävänsä jotenkin ensimmäisen väärälle kaistalle suistumisen, mutta Hämeenpuiston ja Hämeenkadun risteyksessä nähtävä kahden kaistan ajotyyli on ihmetyttänyt jo lukuisia videon nähneitä.

Kummassakaan kohdassa linja-auton suuri koko ei edellytä kahdella kaistalla ajamista, joten sillä ei voida perustella videolla nähtäviä ajolinjoja. Linja-autot ajavat samalla kohdalla päivisin ruuhkassa aivan normaalisti pysyen omalla kaistallaan. Parhaillaan verkossa spekuloidaan useissa keskusteluissa miksi kuljettaja ei pysynyt omalla kaistallaan.

Katso video tästä linkistä!