Kahden koiran ulkoiluttaminen helpottui – tuplaflexi vapauttaa toisen käden

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kahden koiran kanssa lenkillä olleet tietävät, että joskus lemmikit sotkeutuvat talutushihnoihinsa tai vetävät eri suuntiin. Muutama vuosi sitten markkinoille tullut tuplatalutin nimeltään Wigzi voi olla ratkaisu ongelmaan.

Tavallisen flexi-taluttimen tavoin toimiva Wigzi Dual Doggie yhdistää yhteen kelaan kaksi hihnaa. Flexin avulla voi kontrolloida molempia talutushihnoja samanaikaisesti. Hihnat ovat eriväriset, jotta ne erottuisivat toisistaan ja niitä pystyy kontrolloimaan myös eri aikaan.

Kun koiria voi taluttaa yhdellä kädellä, jää toinen käsi vapaaksi esimerkiksi aamukahvin nauttimiseen, lapsen kädestä pitämiseen tai kassin kantamiseen. Tuplaflexi maksaa noin 40 euroa, ja sen avulla voi ulkoiluttaa kahta korkeintaan 25-kiloista koiraa.

No tangles and pure fun #dualdoggie

A post shared by Wigzi Innovative Leashes (@wigzipets) on