Maailman vaikeapääsyisin hotelli 400 metrissä – huonokuntoisten turha edes yrittää

Lifestyle Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perussa sijaitsee upea hotelli, jonne päästäkseen asiakkaiden tulee nähdä hieman vaivaa. Hotelli sijaitsee 400 metrin korkeudessa kalliolla, jonne asiakkaiden tulee kiivetä valjaiden kanssa melko haastavaa reittiä. Nyt videolla nähdään miten matka Skylodge Adventure Suites -hotelliin käytännössä sujuu.

YouTube

Videolla nähdään miten Ryan Doyle seurueineen kiipeää kalliolla sijaitsevaan hotelliin, joka on Perussa pyhän laakson yläpuolella. Hotelli on melko pieni ja sinne mahtuu asiakkaita kerralla vain 12. Reitti sisältää kiipeämistä, vaijeriliukuja ja kokonaisuudessaan matkaamiseen kuluu aikaa noin kaksi tuntia.

Doyle oli urakan jälkeen sitä mieltä, että matkaa hotellille oli vähätelty, ja todellisuudessa se oli paljon haastavampi kuin hän oli osannut kuvitellakaan. Välillä reitti oli tuntunut jopa vaaralliselta, mutta turvallisuudesta oli kuitenkin koko matkan ajan pidetty huolta turvavaljailla ja osaavalla henkilökunnalla, joka oli reitillä avustamassa.