Ryhmäseksiä ravintolan terassilla – keskellä kirkasta päivää!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On olemassa sanonta, että hätä ei lue lakia. Toisinaan kuitenkin kannattaa punnita tarkkaan, onko hätä todellakin tarpeeksi suuri lain rikkomiseen. Kolmen kimppaa keskellä päivää ravintolan terassilla harrastaneiden mielestä oli.

Poliisi on raportoinut mississippiläisen ravintoloitsijan soittaneen virkavallan apuun, koska hänen ravintolansa terassilla harrastettiin seksiä. Triple D’s Landing -niminen ravintola oli kiinni, mutta sen patiolla kävi kova kuhina keskellä kirkasta päivää. Paikalle meni sheriffi Ricky Adam.

Terassilla harrastivat seksiä 19-vuotias Amy Hammers, 26-vuotias Tiffany Thibodeaux ja 30-vuotias Brandon Mabery. Kolmikko toimitettiin Hancock Countyn vankilaan – tosin eri selleihin. Heidät vapautettiin myöhemmin takuita vastaan, The Sun Herald uutisoi. Myöhemmin selvisi, että pidätetyt olivat työkavereita keskenään.

Poliisi