Eminem ja Justin Timberlake keräsivät rahaa Manchesterin uhrien omaisille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ariana Granden konserttiin kohdistuneen terrori-iskun myötä monet viihdemaailman tähdet ovat tehneet oman osansa auttaakseen uhreja ja heidän omaisiaan. Heidän joukossaan ovat räppäri Eminem ja poptähti Justin Timberlake.

Manchester Evening News ja Iso-Britannian punainen risti aloittivat iskun jälkeen keräyksen, jossa pyydetään rahaa uhrien perheille. Eminem ja Justin Timberlake nostattivat ihmisten tietoisuutta hyväntekeväisyyttä kohtaan mainostamalla keräystä näkyvästi Twitter-tileillään.

Keräys osoittautui saman tien menestykseksi. Kahden miljoonan punnan tavoitteesta on tähän mennessä kerätty yli 1.884.000 punnan, eli yli kahden miljoonan euron edestä rahaa.

Ariana Granden konserttiin kohdistuneessa terrori-iskussa kuoli 22 henkeä ja 116 loukkaantui. Poptähti on sittemmin paljastanut aikovansa palata lähiaikoina Manchesteriin hyväntekeväisyyskonsertin merkeissä.