Hellboy sai oman kaneliviskin – pieni erä tosifaneille

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Dark Horse Comicsin sarjakuvissa esiintyvä supersankari Hellboy on paholaista muistuttava olento. Nyt punanahkainen sarvipää on saanut oman nimikkoviskinsä, jossa on alkoholia 33,3 promillea, mutta asennetta 66,6 promillea. Hellwater-viski muistuttaa maultaan Fireballia.

Hellboy Hell Water -viski on valmistettu yhteistyössä XXX Sidtillery and Prestige Imports -panimon kanssa. Maissista valmistettu viski on pienissä erissä ja käsin pullotettu juoma, jota ei löydy jokaisesta baarikaapista. Sitä myydään kolmen vartin pulloissa parillakympillä.

Hellboyn nimikkoviski on tosifanien makuun. Guillermo del Toro on ohjannut Hellboysta kaksi elokuvaa. Hellboy on sarjakuvatarinoiden mukaan Yhdysvaltojen koulutettu agentti ja supersankari, joka taistelee okkulttisia uhkia vastaan.

Publié par Hellboy Hell Water Cinnamon Whiskey sur mardi 11 avril 2017