Kosimiselle yllätyskäänne – kuumailmapallo syöksyi kohti maata!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadan Edmontonissa asuva Stephen Martin halusi varmistaa järjestävänsä unohtumattoman kosinnan pyytämällä tyttöystävänsä Christine Petersin kättä kuumailmapallossa. Odottamaton tilanteesta tulikin, tosin hieman eri tavalla kuin kukaan osasi odottaa.

Pian kosimisen jälkeen kuumailmapallo alkoi syöksymään alaspäin. Pallon ohjaaja kehotti matkustajia pitämään tiukasti kiinni ja yritti ohjata heitä kohti läheisen maatilan peltoa. He kuitenkin päätyivät jumiin puiden oksiin.

Lentäjä käytti poltinta vapauttamaan seurueen puusta. Tämän jälkeen kuumailmapallo jäi jumiin vielä toisen puun oksiin. Lopulta seurue onnistui kuitenkin laskeutumaan turvallisesti pellolle.

Matkustajat ja pallon ohjaaja selvisivät yllättävästä tilanteesta säikähdyksellä. Tilanne tallentui verkossa jaetuksi videoksi yhden matkustajan toimesta.

– Jälkikäteen mietittynä olen onnellinen matkastamme. Se oli melkoinen seikkailu. Se on hieno tarina kerrottavaksi koska olin juuri kosinut Christinea, Stephen Martin kuvaili paikallisille CTV News Edmonton -uutisille.