Äiti leipoi keksejä pojan yksivuotissynttäreille – tuloksena K18-herkkuja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lifestyle-ohjelmissa tehdään ihastuttavia askarteluja ja ruoka-annoksia. Usein todellisuus iskee vasten kasvoja silloin, kun Matti Meikäläinen yrittää toistaa saman perässä. Tilannetta kuvaa parhaiten lause: ”Ei mennyt kuin Strömsössä!”

Redditiin on julkaistu kuva lastenkutsuille leivotuista kekseistä. Kuvan julkaisija on kirjoittanut keksejä esittelevän otoksen kuvatekstiksi, että hänen vaimonsa oli leiponut pikkuleipiä heidän yksi vuotta täyttävän lapsen syntymäpäiville. Piparien on tarkoitus esittää numeroa yksi.

Valitettavasti kuvassa olevat keksit näyttävät peniksiltä. Muutama päivä sitten julkaistu otos on levinnyt viraalina netissä. Emme tiedä, päätyivätkö kikkelikeksit juhlapöytään tarjottaviksi.

My wife made "1" cookies for our 1 year olds birthday.. I don’t think they came out right from funny