RIP rintaliivit? Mallikaunottarella vain ohut nauha nännien päällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut AnnaLynne McCord on tähdittänyt urallaan monia televisiosarjoja ja elokuvia sekä poseerannut runsaasti viihdelehtien sivuilla. Viime aikoina hänet on jättänyt varjoonsa pikkusisko Rachel McCord, joka on nyt kuvattu rantapuuhissa.

Nyt Rachel esittelee upeaa vartaloaan asussa, jossa ei ole lainkaan rintaliivejä. Niiden sijaan nännit on saatu peittoon ohuella mustalla nauhalla. Hän poseerasi tässä asussa Hollywoodissa järjestetyssä All About the Money -elokuvan ensi-iltajuhlissa.

Aika näyttää tuleeko Rachel McCordista isosiskonsa veroinen näyttelijäkaunotar, mutta viime aikojen paparazzikuvien ja muiden julkisten suoritusten perusteella siihen on kaikki mahdollisuudet.

Splash
Splash
Splash
Splash