Ensitreffeillä yksi paikka ylitse muiden – johtaa useimmin seuraaviin tärskyihin!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ensitreffit ovat periaatteessa työhaastatteluita viinilasillisen ääressä. Uuden tuttavuuden tavatessa voi keksiä toiminnallista ohjelmaa tai yksinkertaisesti vain istuskella ja höpötellä. Nyt on selvitetty, mistä aineksista syntyvät parhaat ensitreffit.

Treffisovellus Hinge toteutti kyselyn 8.000 amerikkalaiselle sinkulle. Tulosten perusteella yleisimmin treffit suuntautuvat elokuviin tai ravintolaan. Yllättäen kuitenkin suosituimpien treffipaikkojen joukkoon nousi myös puisto tai muu ulkoilupaikka. Treffikumppanukset voivat käydä kävelyllä tai nauttia piknikistä toisiinsa tutustuen.

Miellyttävä treffikokemus johtaa yleensä toiseen näkemiseen, mikäli osapuolten kiinnostus jatkuu vahvana myös ensitapaamisen jälkeen. Kuinka sitten saada toinen osapuoli tapaamiseen? Kyselyn mukaan parhaiten toimii ehdotus lähteä drinkeille. Myös kahvittelu, lounastreffit ja illallinen houkuttelevat näkemään uuden tuttavuuden.