Vihdoinkin! Mullistavat urheiluliivit isorintaisille naisille

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Isorintaiset naiset kohtaavat ongelmia esimerkiksi vaatetuksen suhteen. Urheileminen tekee asuvalinnoista entistäkin haasteellisempaa, sillä painavan poven kanssa treenaaminen vaatii huipputason varusteita kipujen välttämiseksi. Vihdoinkin markkinoille on tullut kaikkien aikojen urheilurintaliivit.

Suuremmalla povella varustettujen naisten urheilusuoritukset saattavat rasittaa rintoja. Suurin osa sporttiliiveistä joko litistää rintoja tai joustavat liikaa. Lululemonin uudet Enlite-rintaliivit lupaavat, että povi ei hölsky niissä nopeatempoisillakaan juoksulenkeillä.

Uudet urheilurintaliivit antavat tisseille tilaa hengittää, vaikka tukevatkin varustusta napakasti. Naisinsinöörien kehittelemät Enlite-liivit vaativat kahden vuoden suunnittelutyön. Tehtaan mukaan niitä voi käyttää koko päivän ilman, että rinnat kipeytyvät. Sporttiliivit maksavat 98 euroa, mutta sopivat erityisesti yli C-kupin omistaville säännöllisesti liikuntaa harrastaville naisille.