Japanilaiset junamatkustajat ihmeissään: ”Onko tuo tosiaan Britney Spears?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on näyttänyt useilla treenikuvillaan olevansa tällä hetkellä fyysisesti paremmassa kunnossa kuin ikinä aikaisemmin. Kunto ei ainakaan heikkene, kun supertähti on parhaillaan kiertueella Japanissa. Eilen Britney yllätti junamatkustajat.

Tokiolaisella rautatieasemalla junamatkustajat hieraisivat silmiään, kun laiturille ilmestyi aivan Britney Spearsin näköinen matkustaja. Pian selvisi, että kyseessä oli tosiaan poptähti, joka oli päättänyt siirtyä Tokiosta seuraavalle konserttipaikalle Osakaan paikallisella luotijunalla.

Kaiken lisäksi Spears ei ollut liikkeellä kovin suuren seurueen kanssa, vaan muutaman ihmisen ja turvamiehen kanssa. Varsinaiset matkatavarat liikkuivat jollain toisella laitteella.

Splash
Splash
Splash