Kendall Jennerin nimettömässä timanttisormus – kosiko räppärirakas?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner on viettänyt aikaansa räppäri A$AP Rockyn kanssa yli vuoden ajan välillä vakavammin seurustelusuhteessa ja välillä ystävinä. Nyt kaunottaren vasemmassa nimettömässä sormessa nähtiin iso timanttisormus, joka on saanut aikaan huhut pariskunnan kihlauksesta.

21-vuotias malli Kendall Jenner saapui maanantaina poikaystävänsä A$AP Rockyn keikalle New Yorkiin katsomaan rakkaansa esiintymistä. Naisella oli muuten yllään todella rento ja arkinen harmaa huppari ja siniset farkut, mutta hänen vasemman käden nimettömässä sormessa nähtiin kuitenkin upeasti kimalteleva timanttisormus.

Naisella ei ollut sormissaan muita sormuksia, minkä vuoksi ainoan sormuksen paikka vasemmassa nimettömässä on saanut ihmiset uskomaan, että A$AP Rockyn olisi kosinut Kendall Jenneriä. Toisaalta Kardashianin ja Jennerin sisarukset ovat tunnettuja siitä, että he pitävät toisinaan näyttäviä timanttisormuksia vasemmassa nimettömässä vaikka tietävätkin hyvin sen, että niiden tallentuminen paparazzien kameroihin saa aina huhut liikkeelle.