George ja Amal Clooney saivat kaksoset – tyttö ja poika saapuivat perheeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin mahtipariskunta näyttelijä George Clooney ja hänen asianajajana työskentelevä vaimonsa Amal Clooney ovat saaneet eilen kaksoset. Pariskunnan perheessä on nyt Ella ja Alexander -nimiset pienokaiset. Lapset ovat parin ensimmäiset.

Associated Press twiittasi Clooneyn pariskunnan saaneen eilen perheenlisäystä. Tyttö- ja poikavauvan maailmaan saattanut julkkispari kertoi raskaudestaan medialle vasta muutama kuukausi sitten. Amal Clooney on 39-vuotias Oxfordin käynyt ihmisoikeusjuristi ja 56-vuotias George Clooney on tehnyt mittavaa uraa näyttelijänä. Pariskunta avioitui syyskuussa 2014.

– Amal ja George toivottivat tänä aamuna tervetulleeksi heidän elämäänsä Ella ja Alexander -nimiset lapset. Kaikki ovat terveitä, onnellisia ja voivat hyvin, People-lehdelle annettu lausunto kertoo.