Heitetäänkö monni kaukaloon Pittsburghissa?

Urheilu · Stara.fi

Stanley Cupin viides loppuottelu pelataan pian Pittsburghissa, ja otteluvoitot ovat tällä hetkellä tasan 2-2. Nashvillen kotiotteluissa monneja heitetään kaukaloon, mutta vieraspeleissä monni on lätsähdellyt jäälle vain harvoin.

Tuollainen harvinaisuus koettiin kuitenkin edellisessä Penguinsin kotiottelussa, ja teko aiheutti valtaisan mediamylläkän. Monnista tuli tähti, mutta sen salakuljettaja ja heittäjä pidätettiin. Myöhemmin hänet päätettiin kuitenkin vapauttaa syytteistä. Eräs kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö on avannut vetokohteen siitä heitetäänkö monni kaukaloon ensi yön ottelussa Pittsburghissa.

– Uskon, että Predatorsin uskomaton kausi on saanut fanit haltioitumaan tavalla, joka suorastaan huutaa ovelia monnijärjestelyä Pittsburghiin. Kun joukkueen takana on sekä monni että Pekka Rinne, Pittsburghin supertähdet ovat saaneet haastajansa, asiantuntija Juha Kvist kertoo.