Ilmoitus leviää verkossa: Nuoret etsivät ”tavallista isää” grillijuhliinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joukko amerikkalaisnuoria päätti järjestää yhdessä perinteiset grillijuhlat, mutta he tiesivät etteivät ne olisi täydelliset ilman yhtä asiaa. Juhlien grillin äärellä täytyisi olla päivystämässä periamerikkalainen isä.

Washingtonin Spokanessa asuvat kämppäkaverit päättivät etsiä sopivaa ehdokasta verkosta. He jakoivat Graigslist-sivustolla ilmoituksen, jossa peräänkuulutetaan ”geneeristä isää”. Isän tehtäviin kuuluu ruoan grillaaminen ja mukavien jutteleminen olutta juoden.

Ilmoituksen mukaan isän täytyy kutsua juhlavieraita termeillä, kuten ”iso kaveri”, ”päällikkö” ja ”mestari”. Lisäksi hänen täytyy puhua isämäisistä asioista kuten ruohonleikkureista ja kuistin rakentamisesta, sekä kertoa hauskoja tarinoita. Hakijoilta vaaditaan vähintään 18 vuoden kokemusta isänä toimimisesta ja 10 vuoden grillauskokemusta.

Nuorten ilmoitus lähti nopeasti leviämään verkossa, minkä myötä he alkoivat saamaan myös hakemuksia pestiin. Koska juhliin on tulossa ainakin 40 vierasta, ovat järjestäjät harkinneet jopa kolmen isän hankkimista paikalle. Rahaa he eivät pysty maksamaan miehelle, mutta tarjoavat siitäkin edestä ruokaa ja olutta.

– Etsimme vain isää, joka tulisi nauttimaan kylmästä oluesta poikien kanssa, juhlien järjestäjiin lukeutuva Dane Anderson kuvaili paikalliselle KHQ 6 -uutissivustolle.

 

Graigslist